ΛΕΜΕΣΟΣ: ‘ Το 1974 πρόσφυγες, το 2018 δεύτερη φορά’- ‘Το δικαίωμα στην στέγαση είναι δικαίωμα όλων των πολιτών’

ΛΕΜΕΣΟΣ: ‘ Το 1974 πρόσφυγες, το 2018 δεύτερη φορά’- ‘Το δικαίωμα στην στέγαση είναι δικαίωμα όλων των πολιτών’

Φωτογραφία, που δημοσίευσε η ανεξάρτητη βουλευτής Άννα Θεολόγου, μεταφέρει το αίσθημα όσων παρευρέθηκαν, από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (10/11), στην πλατεία Διοικητηρίου στη Λεμεσό.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook η κ. Θεολόγου, φαίνεται ένα αντίσκηνο, με πλακάτ το οποίο αναφέρει “Το 1974 πρόσφυγες, το 2018 δεύτερη φορά.

Όπως είναι γνωστό, η ‘Κίνηση για το δικαίωμα της Στέγασης- Παγκύπρια ομάδα’, διοργάνωσε για το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα ‘χρυσά’ ενοίκια της πόλης, γεγονός που αναγκάζει πολλούς συνανθρώπους να μένουν άστεγοι.

Τη φωτογραφία της κ. Θεολόγου, συνοδεύει το σχόλιο: ‘Το δικαίωμα στην στέγαση είναι δικαίωμα όλων των πολιτών και η πολιτεία έχει υποχρέωση και καθήκον να το προστατεύει και να το παρέχει. Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για αυτό το δικαίωμα για όλους τους πολίτες.’

Δείτε την ανάρτηση:

X.Z. 

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE