Κατέβηκε για την ΙΣΟΠΑΛΙΑ ο Πούρσα… Δεν ΡΙΣΚΑΡΕ πολύ, να το ΚΛΕΨΕΙ…

Κατέβηκε για την ΙΣΟΠΑΛΙΑ ο Πούρσα… Δεν ΡΙΣΚΑΡΕ πολύ, να το ΚΛΕΨΕΙ…

Πριν πέντε μέρες γράφαμε για τον αθόρυβο Πουρσαϊτίδη και ότι με τη δουλειά που κάνει φέτος, πάει να αλλάξει το Dna της Νέας Σαλαμίνας (ΕΔΩ). Επιμένουμε σε αυτή την άποψη, παρότι χθες τερματίστηκε η εντυπωσιακή νικηφόρος πορεία (με 4 τρίποντα σερί) των ερυθρολεύκων. 

Το πήγαινε για την ισοπαλία ο «Πούρσα» το χθεσινό ματς με την Ανόρθωση. Στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε κάποια μέτρα η ομάδα, αλλά δεν ρίσκαρε παρά πολύ για να χτυπήσει το «διπλό».

Τούτο δείχνει και η απόφαση του να ρίξει δεύτερο σέντερ φορ (τον Αυστρο-Πολωνό Σικόρσκι) στο 89′. 

Ακόμα κι έτσι θα μπορούσε να σώσει τον βαθμό, αποτέλεσμα που θα άφηνε ικανοποιημένους τους φίλους της Σαλαμίνας. Στην επανάληψη, ήταν πολύ μεμονωμένες οι περιπτώσεις που κινδύνεψε σοβαρά η εστία του Βεσελόφσκι. Η κεφαλιά του Βίκτωρ ήταν άπιαστη. 

Το σίγουρο είναι ότι ο Πουρσαϊτίδης, έφτιαξε μια πολύ καλά και σοβαρή ομάδα. Εκπέμπει υγεία, έχει την προοπτική να μπει στην πρώτη εξάδα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE