Έδιναν τα κλειδιά του σπιτιού στην γειτόνισσα – Τους τα «έπαιρνε» κανονικά

Έδιναν τα κλειδιά του σπιτιού στην γειτόνισσα – Τους τα «έπαιρνε» κανονικά

Πρόσωπο εμπιστοσύνης θεωρούσε ένα ζευγάρι στο Ηράκλειο την 54χρονη γειτόνισσά του και, όταν έφυγαν για ολιγοήμερες διακοπές τον περασμένο Ιανουάριο, της έδωσαν το κλειδί για να προσέχει το σπίτι. Όμως, εκείνη έβγαλε αντικλείδι και ξάφριζε ό,τι έβρισκε επί σχεδόν έναν χρόνο!

Από τις 23 Ιανουαρίου ως και την περασμένη Παρασκευή (9/11), είχαν κάνει σταδιακά φτερά χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας περίπου 3.000 ευρώ, χωρίς να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι. Έτσι, το ζευγάρι άρχισε να υποψιάζεται την γειτόνισσα και τοποθέτησε κρυφές κάμερες, αφήνοντας ένα σημαντικό ποσό σε ένα από τα παγιδευμένα δωμάτια.

Όταν και αυτά τα χρήματα εξαφανίστηκαν, ο 37χρονος ένοικος είδε το οπτικό υλικό που είχε καταγράψει την 54χρονη «έμπιστη» γειτόνισσα να το αρπάζει! Αμέσως το πήγε στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας έκαναν έρευνα στο σπίτι της γυναίκας, βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα και της φόρεσαν «βραχιόλια» με τα οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE