ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σεβασμός ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA)

Σεβασμός ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA)

Τα κατέγραψε η ιστοσελίδα μας χθες, λίγο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι (ΕΔΩ), για τη μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν, αρκετοί οπαδοί του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, οι οποίοι πήγαν να δουν το ντέρμπι στο Τσίρειο. 

Προσέξτε, όxι αυτοί που πήγαν την τελευταία στιγμή, για να «βγάλουν» κάρτα οπαδού, αλλά άνθρωποι που είχαν στην κατοχή τους την κάρτα, αλλά πήγαν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα ταμεία του Σταδίου. 

Η αλήθεια είναι πως ο διευθυντής της ΑΕΛ, Δημήτριος Γιανέλλης είχε προειδοποιήσει παραμονές του αγώνα, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή (ΕΔΩ), ότι δεν θα μπορούσαν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες, μόνο έξι ταμεία. 

Επίσης αρκετοί Απολλωνίστες, έσπευσαν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, από τη μπουτίκ της ομάδας, το Σάββατο. Όμως κι εκεί υπήρχε καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση τους, αφού παρουσιαζόταν πρόβλημα με τη μηχάνημα ταυτοποίησης των εισιτηρίων με τις κάρτες φιλάθλου (ΕΔΩ το ΡΕΠΟΡΤΑΖ). 

Αυτοί που μας… τσαμπουνάνε (κάθε τρεις και λίγο) τα πολλά καλά που φέρνει η εποχή της κάρτας, δεν ξέρουμε τι λένε σήμερα. Σε γήπεδα που πάει ικανοποιητικός αριθμός φιλάθλων (βάσει των φετινών δεδομένων), για να παρακολουθήσει αγώνες, πάντοτε υπάρχει καθυστέρηση να… ανέβουν έγκαιρα στις κερκίδες.

Γιατί δεν προετοιμάστηκε κατάλληλα ο ΚΟΑ, αλλά και η εταιρία που «κέρδισε» την προσφορά της κάρτας; Αφού δεν ήταν έτοιμοι να εξυπηρετούν τον κόσμο, γιατί βιάστηκαν να εφαρμόσουν το νόμο; 

Για να καταλάβετε χτες, κάποιοι οπαδοί των δυο Λεμεσιανών ομάδων, βλέποντας τις μεγάλες ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τα ταμεία, σηκώθηκαν κι έφυγαν. Ξέροντας ότι δεν θα έμπαιναν στο γήπεδο, πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Πήγαν να δουν το ματς από την τηλεόραση. 

Θα βγει μήπως σήμερα κάποιος ανεύθυνος/υπεύθυνος, να απολογηθεί στον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε, που δεν ήθελε πολλά πράγματα. Απλώς να παρακολουθήσουν από την κερκίδα το ντέρμπι της πόλης. 

Οι ανεύθυνο-υπεύθυνοι, δυστυχώς δείχνουν σεβασμό όχι μηδέν, αλλά υπό το μηδέν, σε αυτούς που ακόμα επιμένουν να πηγαίνουν στα γήπεδα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top