ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Αντιπαράθεση και ένταση στο παρά πέντε της διάνοιξης

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Αντιπαράθεση και ένταση στο παρά πέντε της διάνοιξης

Μικροένταση δημιουργήθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/11), στο οδόφραγμα Δερύνειας, λίγες ώρες πριν ανοίξει, όταν μέλη του ΕΛΑΜ ανάρτησαν πανό στο χώρο, ενώ υπήρχε και λεκτική αντιπαράθεση με πολίτες.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του OMEGA, ‘Ενημέρωση τώρα’, μέλη του ΕΛΑΜ προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό στον χώρο του οδοφράγματος, κάτι που όμως αρχικά δεν επιτράπηκε, γεγονός που δημιούργησε μικροένταση. Στη συνέχεια, επιτράπηκε η τοποθέτηση του πανό, με το θέμα να τελειώνει εκεί.

Ακόμη, μεταξύ μελών του ΕΛΑΜ και πολιτών, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE