«Αυτοπυρπολήθηκε» το τρίο της φωτιας – Φωνές και υστερίες από Εύη και Μέγκι στην Μικαέλα– VIDEO

«Αυτοπυρπολήθηκε» το τρίο της φωτιας – Φωνές και υστερίες από Εύη και Μέγκι στην Μικαέλα– VIDEO

Μετά το παιχνίδι με τον αναπτήρα η Εύη, η Μέγκι και η χάλασαν τις καρδιές τους και δεν δίστασαν να βάλουν τις φωνές στην Μικαέλα. 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, 12/11 θα παρακολουθήσουμε δράματα και τσακωμούς στο GNTM.

Η εκπομπή στην «Φωλιά των κούκου» έδειξαν αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο.

 Ένα αρκετά δύσκολο concept θα δυσκολέψει τα κορίτσια και το κορίτσι που δεν θα τα καταφέρει θα αναγκαστεί αν γυρίσει σπίτι του, ενώ η καλύτερη φωτογραφία θα αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές των Σκουλού, Καγιά, Παπαγεωργίου και Μπράτη.

Επίσης, ένα παιχνίδια με τον αναπτήρα θα «σπάσει» την τριάδα φωτιά.

Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα βγάλουν τα μαχαίρια των κοριτσιών και όπως βλέπουμε στον «πάγκο» θα κάτσει η Μικαέλα.

 Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE