ΕΚΤΑΚΤΟ: Πλήρωσε με τη ζωή της την εξυπηρέτηση που έκανε η 56χρονη –Βγαίνει ένταλμα σύλληψης –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-VIDEO
12.11.2018 - 17:03
Τραγικές οι λεπτομέρειες του στυγνού εγκλήματος σε βάρος 56χρονης Ελληνοκύπριας, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11) στο χωριό Οίκος της Μαραθάσας.
Του Μιχάλη Μενελάου
Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, φέρεται να μετέφερε άτομο που έκανε οτοστόπ στην περιοχή. Στο τέλος το πλήρωσε με τη ζωή της.
Η 56χρονη, που εργαζόταν σε κατάστημα στον Καλοπαναγιώτη, φέρεται να μαχαιρώθηκε από το άτομο που μετέφερε και μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι φώναζε την ώρα της διάπραξης του φονικού.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Αστυνομία τουλάχιστον σύμφωνα με τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τις 17:00, επρόκειτο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου, αν δεν το έχει πράξει ήδη.
Πάντως, ο αστυνομικός διευθυντής Μόρφου, ανώτερος αστυνόμος, Γιαννάκης Χαραλάμπους, στις δηλώσεις του από τη σκηνή του φονικού ήταν φειδωλός. Αρκέστηκε να αναφέρει ότι ήδη ανακρίνεται συγκεκριμένο πρόσωπο.
«Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου, η οποία διαπράχθηκε σήμερα στην περιοχή του χωριού Οίκος με θύμα γυναίκα 56 χρόνων. Τα κίνητρα διερευνώνται. Ήδη η Αστυνομία έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση κι ανακρίνει συγκεκριμένο πρόσωπο» ήταν η χαρακτηριστική του τοποθέτηση.
«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.