ΕΛΛΑΔΑ

ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Την σκότωσε για 1.700 ευρώ - Ενώπιον του Δικαστήριου ο 40χρονος

ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Την σκότωσε για 1.700 ευρώ - Ενώπιον του Δικαστήριου ο 40χρονος

Υπόθεση φόνου με θύμα την Γιαννούλα Χατζηγιάννη, 56 ετών, από τον Οίκο Μαραθάσας, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στη 1.15μ.μ. την Δευτέρα (12/11), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε δρόμο του χωριού Οίκος Μαραθάσας, εντοπίστηκε ακινητοποιημένο ένα αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρισκόταν τραυματισμένη η 56χρονη.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα, μέλη της Αστυνομίας και ιατροδικαστής, η οποία διαπίστωσε το θάνατο της 56χρονης. Σύμφωνα με τα ευρήματα αυτοψίας που διενεργήθηκε, η Χατζηγιάννη έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 40χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 40χρονος, εντοπίστηκε στην οικία του και κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του χρηματικό ποσό ύψους €1,700, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς περιήλθαν στην κατοχή του. Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Να σημειώσουμε ότι ο ύποπτος θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Τρίτη (13/11) στις 10:30 το πρωί.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top