ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Τι διερευνούσε το ΤΑΕ στο διαμέρισμα της θανούσας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Τι διερευνούσε το ΤΑΕ στο διαμέρισμα της θανούσας  -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 92χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον Άγιο Δομέτιο την Τετάρτη (14/11), όπως σημειώσαμε και στο αρχικό μας ρεπορτάζ.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Στην σκηνή, βρέθηκε ιατροδικαστής για αυτοψία, μέλη της Αστυνομίας αλλά και του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ThemaOnline, ο λόγος που στο σημείο έσπευσαν και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, είναι γιατί η 92χρονη, ήταν διπλωμάτης και είχε αντικείμενα μεγάλης αξίας στο σπίτι της. Έτσι έπρεπε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ληστείας.

Μετά από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν ωστόσο στην σκηνή, θυμίζουμε ότι αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια σε βάρος της ηλικιωμένης και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σημειώνεται ότι η 92χρονη φαίνεται να είχε απωβιώσει αρκετές ώρες προηγουμένως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE