ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Τι διερευνούσε το ΤΑΕ στο διαμέρισμα της θανούσας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Τι διερευνούσε το ΤΑΕ στο διαμέρισμα της θανούσας  -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 92χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον Άγιο Δομέτιο την Τετάρτη (14/11), όπως σημειώσαμε και στο αρχικό μας ρεπορτάζ.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Στην σκηνή, βρέθηκε ιατροδικαστής για αυτοψία, μέλη της Αστυνομίας αλλά και του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ThemaOnline, ο λόγος που στο σημείο έσπευσαν και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, είναι γιατί η 92χρονη, ήταν διπλωμάτης και είχε αντικείμενα μεγάλης αξίας στο σπίτι της. Έτσι έπρεπε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ληστείας.

Μετά από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν ωστόσο στην σκηνή, θυμίζουμε ότι αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια σε βάρος της ηλικιωμένης και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σημειώνεται ότι η 92χρονη φαίνεται να είχε απωβιώσει αρκετές ώρες προηγουμένως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE