ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θάνατος σε ξενοδοχείο της πόλης- Τον πρόδωσε η καρδιά του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θάνατος σε ξενοδοχείο της πόλης- Τον πρόδωσε η καρδιά του

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Τετάρτη 14/11  πρόσωπο ηλικίας 83 ετών. Δυστυχώς οι διακοπές στην Κύπρο για αναψυχή αποδείχτηκαν και οι τελευταίες για τον άτυχο άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας γύρω στις 09:00 το πρωί η Αστυνομία ενημερώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ότι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο νεκρός ηλικιωμένος άντρας από την Βρετανία ο οποίος διέμενε σε γνωστό ξενοδοχείο του παραλιακού μετώπου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 83χρονος ήρθε για διακοπές στην Κύπρο στις 6 Νοεμβρίου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και θα επέστρεφαν στη χώρα του στις 20 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, ο ηλικιωμένος άντρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδίας.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας αποκλείστηκε το σενάριο εγκληματικής ενέργειας και εκτιμάται ότι ο θάνατος του επήλθε από παθολογικά αίτια. Νεκροτομή στη σορό την Πέμπτη 15/11 του αναμένεται να ρίξει φως στο τι προκάλεσε τον αιφνίδιο θάνατό του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top