ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα στοιχεία του οχήματος που κλάπηκε μαζί με το G3

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα στοιχεία του οχήματος που κλάπηκε μαζί με το G3

Η Αστυνομία, έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία του οχήματος που κλάπηκε από ένοικο διαμερίσματος στα Κάτω Πολεμίδια Λεμεσού, την Τετάρτη (14/11). 

Το αυτοκίνητο έχει αριθμούς εγγραφής HHP629, είναι μάρκας TOYOTA STARLET, χρώματος πράσινου και αξίας €2,500.

Θυμίζουμε ότι, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον 38χρονο ένοικο της πολυκατοικίας ότι, άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα του που βρίσκεται στη Λεμεσό και έκλεψαν ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3, το κλείστρο του, 200 σφαίρες, το κλειδί του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια το όχημα, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των €1.400.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE