ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΝΕΚΡΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ: Καλημέρισε άλλους κυνηγούς και μετά από λίγα λεπτά συνέβη το μοιραίο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΝΕΚΡΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ: Καλημέρισε άλλους κυνηγούς και μετά από λίγα λεπτά συνέβη το μοιραίο

Στα «μαύρα» ντύθηκε η οικογένεια κυνηγού, ο οποίος στην εξόρμησή του για θήραμα την Τετάρτη 14/11, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας πρόκειται για τον 68χρονο *Μηνά Αγαθαγγέλου ο οποίος γύρω στις 05:30 στάθμευσε του όχημα του στην περιοχή «Λυθαρκές» έδαφος του χωριού Μένοικο της επ. Λευκωσίας και συναντήθηκε με δύο άλλους κυνηγούς, με τους οποίους καλημερίστηκε και στη συνέχεια, ο καθένας κατευθύνθηκε προς το σημείο του.

Μετά από λίγα λεπτά, οι δύο κυνηγοί, άκουσαν ένα θόρυβο, από πτώση και αμέσως έτρεξαν προς το μέρος του 68χρονου, όπου και τον εντόπισαν αναίσθητο με ένα μικρό τραύμα στο μέτωπό.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άτυχο κυνηγό στο Νοσοκομείο, δυστυχώς όμως ήταν αργά, καθώς ο επι καθήκοντι ιατρός, διαπίστωσε απλώς το θάνατό του.

Όπως  είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο άτυχος 68χρονος αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας με το θάνατο του να οφέιλεται σε παθολογικά αίτια.

 

Σημ: Οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί για αυτό και η ιστοσελίδα μας προχωρεί σε δημοσιοποίηση του ονόματός του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο - «Έσβησε» μοτοσικλετιστής – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Βίντεο
Δημοσκόπηση «Καθημερινής»: Οκτώ μήνες πριν την κάλπη - Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε σήμερα εκλογές
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Οι κατασκευαστές προειδοποιούν: Μην το κάνετε αυτό στο πλυντήριο ρούχων σας αμέσως μετά τη χρήση του

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE