ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα όσα είπαν Μπεν Σιμόν και Εφραίμ για τη ΜΑΧΗ με τη Βουλγαρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα είπαν Μπεν Σιμόν και Εφραίμ για τη ΜΑΧΗ με τη Βουλγαρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε πριν την τελευταία προπόνηση της Εθνικής Κύπρου για τον εντός έδρας αγώνα με τη Βουλγαρία η δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα του ΓΣΠ.

Στο πάνελ ήταν ο προπονητής της Εθνικής, Μπεν Σιμόν, καθώς και ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Εφραίμ, όπως και το μέλος του γραφείου τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής

Οι τοποθετήσεις του Μπεν Σιμόν: 

«Είναι σημαντικό να μην κάνουμε λάθος για το πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας. Για πολλούς λόγους είναι πολύ σημαντικός αγώνας, για τους βαθμούς, για την βαθμολογική τοποθέτηση, και γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Κτίσαμε κάτι στους προηγούμενους αγώνες και θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία που βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να έχουμε την ίδια πίστη που είχαμε στους τελευταίους αγώνες με Σλοβενία και Βουλγαρία. Θα είναι πολύ σημαντικό μέσα από την προσπάθεια μας να πείσουμε τον κόσμο να μείνει κοντά μας».

Ο στόχος στο αυριανό παιχνίδι: «Υπάρχουν αρκετοί στόχοι στον αγώνα. Αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε μια στενή σχέση με τον κόσμο είναι ο κυριότερος. Θέλουμε να μείνουμε συνεπής σε αυτά που δείξαμε στους προηγούμενους αγώνες και να δημιουργήσουμε μέσα από την προσπάθεια μας μια πιο στενή σχέση με τον κόσμο μας».

Για το πλάνο που ετοιμάζει: «Δουλεύουμε στα δυνατά μας σημεία της ομάδας και πως θα τα βελτιώσουμε. Ξέρουμε ότι η Βουλγαρία έχει πολύ καλή ομάδα, είναι πρωτοπόρος στον όμιλο και αξίζει σεβασμό. Πιστεύω όμως στους παίκτες μου, είναι πλεονέκτημα ότι τους παίξαμε και τους γνωρίζουμε. Οι παίκτες αισθάνομαι δυνατοί, βλέπω την επιθυμία τους και καταλαβαίνω πόσο πολύ το θέλουν οι παίκτες μου».

Αν είναι πλεονέκτημα το ΓΣΠ: «Είναι πλεονέκτημα για εμάς που αγωνιζόμαστε στο ΓΣΠ. Ελπίζαμε να μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς στην έδρα μας. Πρέπει να παίζουμε και εντός και εκτός έδρας με την ίδια αυτοπεποίθηση, αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να το κάνεις. Παίζουμε απέναντι σε ομάδες που ξέρουν να παίξουν καλά εκτός έδρας, είναι πλεονέκτημα αλλά δεν μας δίνει τίποτα».

Για τις απουσίες: «Σέβομαι πολύ τους παίκτες μου που απουσιάζουν, αλλά ποτέ δεν αναφέρομαι σε παίκτες που δεν θα παίξουν, αύριο οι καλύτεροι έντεκα θα μπουν στο γήπεδο. Δεν θέλω να αναφέρομαι στους παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι. Τους σέβομαι αλλά με αυτούς που έχω θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Οι τοποθετήσεις του Γιώργου Εφραίμ:

«Θέλουμε να κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο, όσοι περισσότεροι παρευρεθούν θα τους κάνουμε περήφανους όπως και τους εαυτούς μας. Θα είναι σημαντικό για όλους εμάς να βρεθούμε στο 100%, σίγουρα δεν είναι εύκολο για όλους να είμαστε στο μάξιμουμ όμως αν οι πλείστοι είμαστε πεισμωμένοι να πάρουμε το παιχνίδι θα τα καταφέρουμε».

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top