ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΞΑΡΑ και…παραμονή στην ΚΟΡΥΦΗ!

ΕΞΑΡΑ και…παραμονή στην ΚΟΡΥΦΗ!

Ο ΑΠΟΕΛ είχε νικηφόρο από τη Λεμεσό κόντρα στην ΑΜΕΚ Καψάλου καθώς κέρδισε με 1-6 (15/11).

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ:

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του ΑΠΟΕΛ από τη Λεμεσό κόντρα στην ΑΜΕΚ Καψάλου. Η ομάδα μας κέρδισε με 1-6 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Futsal και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα τέρματα πέτυχαν οι Jackson (2), Ιακώβου, Παναγιώτου, Leandro και Ομήρου . Την ερχόμενη Πέμπτη οι γαλαζοκίτρινοι θα φιλοξενήσουν την Αθηαίνου για την 8η αγωνιστική (19:00).

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τον ΑΠΟΕΛ που έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχει πιο ευρεία νίκη, ενώ κινδύνεψε ελάχιστες φορές.

Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα μας είχε τον απόλυτο έλεγχο, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ωστόσο άργησε να ανοίξει το σκορ. Οι γαλαζοκίτρινοι του κ. Γιάννου Μυλωνά έχασαν κλασικές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Στο 19’ τελικά ήρθε το γκολ με τον Ιακώβου που έστειλε την ομάδα μας στα αποδυτήρια με προβάδισμα με 0-1.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε ότι ήθελε στο παρκέ, αλλά η διαφορά ήταν στην ευστοχία. Σε 2 λεπτά πέτυχε 3 τέρματα με τους Παναγιώτου (32’), Jackson (32’) και Leandro (33’) και έκανε το 0-4. Ο αντίπαλος μείωσε προσωρινά, αλλά στο 37’ ο Ομήρου και στο 40′ ο Jackson διαμόρφωσαν το τελικό 1-6.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top