Οι διαγωνιζόμενες βρέθηκαν σε πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και κλήθηκαν να υπηρετήσουν 4 διαφορετικά στυλ, τα οποία επέλεξαν μέσα από ένα πουγκί. Τα κορίτσια κυριολεκτικά έδωσαν την δική τους μάχη για να μαζέψουν τα ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζονταν για να φτιάξουν το στυλ τους.
Όμως κάποιο κορίτσι κατηγορεί μιαν από τις υποψήφιες Greece Next Top Model ότι έκλεψε... γιατί ενώ εμφανίστηκε με ζιβάγκο, ξαφνικά την είδε με πουκάμισο.
Δείτε στο τρείλερ που ακολουθεί για ποιαν κτυπάει η καμπάνα και πώς υπερασπίζεται η ίδια τον εαυτό της στο τρέιλερ που ακολουθεί:
Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.