ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλείνει ο κύκλος του Σιέλη στη Νότια Κορέα – Έτοιμος για το επόμενο αλμα!

Κλείνει ο κύκλος του Σιέλη στη Νότια Κορέα – Έτοιμος για το επόμενο αλμα!

Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός, Βαλεντίνος Σιέλης, έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Κορεάτικη ομάδα Gangwon, όμως σύμφωνα με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, είναι έτοιμος για το επόμενο άλμα στην καριέρα του και… προαναγγέλλει εξελίξεις σύντομα!

Αναλυτικά:

«Έτοιμος για το επόμενο άλμα στην καριέρα του ο Βαλεντίνος Σιέλης.

Με μια φοβερή παρουσία στο Κορεάτικο πρωτάθλημα, ο Κύπριος αμυντικός που κατάφερε να γίνει το αγαπημένο παιδί της ομάδας της Gangwon, έχει από καιρό μπει στο μάτι συλλόγων, κυρίως από το Ιαπωνικό πρωτάθλημα.

Η συνάντηση τη Τρίτη το βράδυ με τον Πασχάλη Παπαδόπουλο, είχε αποκλειστικό θέμα την ανάλυση της όλης κατάστασης και μελέτη προτάσεων.

Ο Βαλεντίνος έχει βέβαια ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του, όμως η οικονομική κατάσταση των Γιαπωνέζων δημιουργεί νέα δεδομένα.

Σε αναμονή εξελίξεων…».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top