Κλείνει ο κύκλος του Σιέλη στη Νότια Κορέα – Έτοιμος για το επόμενο αλμα!

Κλείνει ο κύκλος του Σιέλη στη Νότια Κορέα – Έτοιμος για το επόμενο αλμα!

Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός, Βαλεντίνος Σιέλης, έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Κορεάτικη ομάδα Gangwon, όμως σύμφωνα με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, είναι έτοιμος για το επόμενο άλμα στην καριέρα του και… προαναγγέλλει εξελίξεις σύντομα!

Αναλυτικά:

«Έτοιμος για το επόμενο άλμα στην καριέρα του ο Βαλεντίνος Σιέλης.

Με μια φοβερή παρουσία στο Κορεάτικο πρωτάθλημα, ο Κύπριος αμυντικός που κατάφερε να γίνει το αγαπημένο παιδί της ομάδας της Gangwon, έχει από καιρό μπει στο μάτι συλλόγων, κυρίως από το Ιαπωνικό πρωτάθλημα.

Η συνάντηση τη Τρίτη το βράδυ με τον Πασχάλη Παπαδόπουλο, είχε αποκλειστικό θέμα την ανάλυση της όλης κατάστασης και μελέτη προτάσεων.

Ο Βαλεντίνος έχει βέβαια ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του, όμως η οικονομική κατάσταση των Γιαπωνέζων δημιουργεί νέα δεδομένα.

Σε αναμονή εξελίξεων…».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE