ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ολονύκτια επιχείρηση της Αστυνομίας - Δεν γλίτωσε κανένας από τον έλεγχο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ολονύκτια επιχείρηση της Αστυνομίας - Δεν γλίτωσε κανένας από τον έλεγχο

Συνολικά έγιναν 900 τροχονομικοί έλεγχοι, κατά τη διάρκεια των οποίων 121 οδηγοί οχημάτων εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων στο οδικό δίκτυο της πόλης Λεμεσού σύμφωνα με τον , με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, διενήργησε το βράδυ που πέρασε, το Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων, καθώς και την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Επικεφαλής της επιχείρησης, η οποία άρχισε στις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής (16/11) και ολοκληρώθηκε στις 6.00 το πρωί του Σάββατο 17 Νοεμβρίου, ήταν ο Διευθυντής του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου και σε αυτή συμμετείχαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών – ΕΟΜΟ, μέλη του κλιμακίου ΟΠΟΔ Αυδήμου, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, καθώς και γραφειακό προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας.

Συνολικά έγιναν 900 τροχονομικοί έλεγχοι, κατά τη διάρκεια των οποίων 121 οδηγοί οχημάτων εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης.

Διαπιστώθηκε η διάπραξη 81 διαφόρων τροχαίων παραβάσεων, όπως η μη χρήση ζώνης ασφαλείας και παιδικών καθισμάτων και η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, ενώ 44 οδηγοί εντοπίστηκαν να παραβιάζουν το όριο ταχύτητας.

Παράλληλα, εντοπίστηκαν να οδηγούνται 21 οχήματα χωρίς άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ, έξι οχήματα εντοπίστηκαν να οδηγούνται χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας – ΜΟΤ, τέσσερα οχήματα εντοπίστηκαν να οδηγούνται χωρίς κάλυψη από πιστοποιητικό ασφάλισης έναντι τρίτου προσώπου, ενώ ένα πρόσωπο εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης. Περαιτέρω εντοπίστηκαν να οδηγούνται δύο οχήματα, η εγγραφή των οποίων είχε διαγραφεί και ένα όχημα το οποίο είναι δηλωμένο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, τα μέλη της Αστυνομίας παρείχαν οδική βοήθεια σε 12 οδηγούς οχημάτων.

Οι συντονισμένες δράσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται καθημερινά στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top