Το Κυπριακό συζήτησαν ΔΗΣΥ – ΚΕΕ στα κατεχόμενα

Το Κυπριακό συζήτησαν ΔΗΣΥ – ΚΕΕ στα κατεχόμενα

Την κατάσταση στο Κυπριακό συζήτησαν σήμερα αντιπροσωπείες του ΔΗΣΥ και του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, σε συνάντηση που είχαν στα κατεχόμενα, με επικεφαλής τους Αβέρωφ Νεοφύτου και Ερσίν Τατάρ, αντίστοιχα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου είπε, σε δηλώσεις του, ότι ο ίδιος και ο πρόεδρος του τ/κ κόμματος Εθνικής Ενότητας Ερσίν Τατάρ κατάγονται από την Πόλη Χρυσοχούς. «Είμαστε πολύ κοντινοί γείτονες στην περιοχή της Πόλης», πρόσθεσε ο κ. Νεοφύτου.

Από την πλευρά του ο Ερσίν Τατάρ είπε πως είχαν μια καλή συνάντηση και αντάλλαξαν απόψεις, προσθέτοντας πως «είναι πάντα καλό να συναντιόμαστε και να συνομιλούμε και να κατανοούμε και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο».

Η συνάντηση κράτησε περίπου μιάμιση ώρα και μετά το πέρας αυτής, τα δύο κόμματα εξέδωσαν κοινή δήλωση στην οποία αναφέρεται ότι στη συνάντηση συζητήθηκε η παρούσα κατάσταση στο Κυπριακό. «Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά ανταλλάξαμε απόψεις με εποικοδομητικό τρόπο και θα συνεχίσουμε να συζητούμε και να ανταλλάζουμε απόψεις και ανησυχίες στο μέλλον», προστίθεται.

Αναφέρεται ακόμα ότι η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΔΗΣΥ.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE