Η Ομόνοια Αραδίππου συνεχίζει χωρίς απώλειες (αποτελέσματα)

Η Ομόνοια Αραδίππου συνεχίζει χωρίς απώλειες (αποτελέσματα)

Με τις αναμετρήσεις της ένατης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή το πρόγραμμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U15.

Η Ομόνοια Αραδίππου πέτυχε την όγδοη σερί νίκη (4-1 την Αλκή) και οδηγεί χωρίς απώλειες την κούρσα, πρώτες απώλειες για το Φρέναρος που μετά το 1-1 με την Αγία Νάπα έμεινε στους 22 βαθμούς.

Τα τέρματα της Ομόνοιας πέτυχαν οι Ιωάννου (38′, 49′), Ιβάνοφ (39′) και Αλαμπρίτης (79′, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης στο 70′ το γκολ της Αλκής.

Στους 20 βαθμούς βρίσκονται Χαλκάνορας και Ερμής Αραδίππου που συνεχίζουν επίσης την πορεία τους χωρίς ήττα.

Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν δεκαπέντε ομάδες και η ΠΑΕΕΚ είχε το ρεπό της.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Εθνικός Λατσιών – Απόλλωνας (Κλιμάκιο Πάφου)…1-9
ΑΕΖ – Άτλας Αγλαντζιάς…1-0
Ορφέας – Εθνικός Άχνας…0-0
Χαλκάνορας – Δόξα Κατωκοπιάς…2-1
ΘΟΪ Λακατάμιας – Ερμής Αραδίππου…1-3
Αλκή Ορόκλινης – Ομόνοια Αραδίππου…1-4
Αγία Νάπα – Φρέναρος…1-1

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει πλέον ξεκινήσει, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει πεδίο καθημερινών συγκρούσεων, έντονων παρεμβάσεων και συνεχών ανατροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE