ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Δεν μπορεί να προσανατολιστεί η υπεράσπιση της κατηγορούμενης» - Ζητήθηκε τροποποίηση κατηγορητηρίου

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Δεν μπορεί να προσανατολιστεί η υπεράσπιση της κατηγορούμενης» - Ζητήθηκε τροποποίηση κατηγορητηρίου

Δεν μπορεί να προσανατολιστεί η υπεράσπιση για την Σάρα Σιάμς, είπε την Δευτέρα (19/11) ενώπιον δικαστηρίου, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Σωτήρης Αργυρού.

Της Γεωργίας Παππούτα

Ενώπιον δικαστηρίου, για κατάθεση παραδεκτών γεγονότων, τέθηκαν ξανά την Δευτέρα (19/11) οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου.

Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση, ενώ στις 13 Ιουνίου δήλωσε παραδοχή στις επτά από τις οκτώ συνολικά κατηγορίες που του απήγγειλε η Κατηγορούσα Αρχή, τελικά την Δευτέρα (5/11), έκανε την ανατροπή και είπε ότι δεν παραδέχεται καμία από τις κατηγορίες.

Ο δικηγόρος της Σάρας Σιάμς, Σωτήρης Αργυρού, ετοίμασε κείμενο παραδεκτών γεγονότων και κείμενο που αναφέρεται η ομολογία της.

Ο κ. Αργυρού υποστήριξε ότι υπάρχει ελαττωματικότητα στο κατηγορητήριο και ζήτησε από την Κατηγορούσα Αρχή να συγκεκριμενοποιήσει τις κατηγορίες που αφορούν την πελάτισσά του. Επιπλέον, ζήτησε με το μαρτυρικό υλικό να διευκρινιστεί τί έπραξε ο κάθε κατηγορούμενος.

Υποστήριξε μάλιστα ότι, δύο αδικήματα για τα οποία κατηγορείται η πελάτισσά του, «έχουν διαφορετική αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση» και γι’ αυτό «δεν μπορεί να προσανατολίσει την υπεράσπισή της».

Ο δικηγόρος της πρώην συμβίας του Λοΐζου Τζιωνή, ζήτησε όπως η πελάτισσα του εξαιρεθεί από όλες τις κατηγορίες. Θυμίζουμε ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι βρίσκονταν αντιμέτωποι με συνολικά οκτώ κατηγορίες, αλλά το αδίκημα της συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου και συνωμοσίας για ληστεία έχουν ανασταλλεί στην προηγούμενη δικάσιμο Δευέρα (5/11). Η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε χρόνο για την αγόρευση των αιτημάτων. 

Την Τετάρτη (21/11) αναμένεται νεά δικάσιμος, για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας. 

* Η κεντρική φωτογραφία είναι από την μεταφορά της Σάρας Σιάμς στο δικαστήριο για προσωποκράτηση (σ.σ. δεξία στην φωτογραφία)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top