Η ρουφιάνα και οι διπροσωπίες στο Greece’s Next Top Model – Ο κακός χαμός – VIDEO

Η ρουφιάνα και οι διπροσωπίες στο Greece’s Next Top Model – Ο κακός χαμός – VIDEO

Πέφτουν οι μάσκες στο Greece’s Next Top Model και τα αγγελικά προσωπάκια ορισμένων... μεταμορφώνονται.

Δυστυχώς ή ευτυχώς... δεν είναι μόνο το τρίο της φωτιάς, πλέον ντουέτο, που διαθέτει σκληρό πρόσωπο ανάμεσα στις παίκτριες του GNTM.

Στη Φωλιά των Κου Κου είδαμε πλάνα από το επεισόδιο της Δευτέρας, 19/11 του Greece’s Next Top Model.

Μετά την αποχώρηση της Μέγκι, η Εύη και η Μικαέλα φαίνεται ότι έρχονται πιο κοντά, ενώ το σπίτι φαίνεται πως πλέον έχει χωριστεί σε τρία στρατόπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κλοπή και το πουγκί στο νέο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model – «Δεν θα έκλεβα ποτέ» - VIDEO

«Κάθε μέρα καταλαβαίνω πόσο διπρόσωπη είναι αυτή η κοπέλα», ακούγεται να λέει η Εύη.

Από την άλλη η Ξανθούλα, μιλώντας στην κάμερα αναφέρει: «Στην αρχή οι μόνες που δημιουργούσαν θέματα ήταν η Μέγκι, η Εύη και η Μικάελα. Τώρα βλέπουμε άλλα πρόσωπα. Εγώ προσωπικά έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα έτσι. Και έχουν βγει εντελώς διαφορετικά».

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την Φωλιά των Κου κου στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE