Η ρουφιάνα και οι διπροσωπίες στο Greece’s Next Top Model – Ο κακός χαμός – VIDEO

Η ρουφιάνα και οι διπροσωπίες στο Greece’s Next Top Model – Ο κακός χαμός – VIDEO

Πέφτουν οι μάσκες στο Greece’s Next Top Model και τα αγγελικά προσωπάκια ορισμένων... μεταμορφώνονται.

Δυστυχώς ή ευτυχώς... δεν είναι μόνο το τρίο της φωτιάς, πλέον ντουέτο, που διαθέτει σκληρό πρόσωπο ανάμεσα στις παίκτριες του GNTM.

Στη Φωλιά των Κου Κου είδαμε πλάνα από το επεισόδιο της Δευτέρας, 19/11 του Greece’s Next Top Model.

Μετά την αποχώρηση της Μέγκι, η Εύη και η Μικαέλα φαίνεται ότι έρχονται πιο κοντά, ενώ το σπίτι φαίνεται πως πλέον έχει χωριστεί σε τρία στρατόπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κλοπή και το πουγκί στο νέο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model – «Δεν θα έκλεβα ποτέ» - VIDEO

«Κάθε μέρα καταλαβαίνω πόσο διπρόσωπη είναι αυτή η κοπέλα», ακούγεται να λέει η Εύη.

Από την άλλη η Ξανθούλα, μιλώντας στην κάμερα αναφέρει: «Στην αρχή οι μόνες που δημιουργούσαν θέματα ήταν η Μέγκι, η Εύη και η Μικάελα. Τώρα βλέπουμε άλλα πρόσωπα. Εγώ προσωπικά έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα έτσι. Και έχουν βγει εντελώς διαφορετικά».

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την Φωλιά των Κου κου στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE