ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγνώμη στον Αντετοκούνμπο ο Τσουκαλάς και… φουλ επίθεση στην κυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγνώμη στον Αντετοκούνμπο ο Τσουκαλάς και… φουλ επίθεση στην κυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγνώμη στην οικογένεια Αντετοκούνμπο ζήτησε ο Τσουκαλάς στο ξεκίνημα της ιντερνετικής εκπομπής του και στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης: «Θα σας τιμωρήσουμε στις εκλογές, ψεύτης ο Τσίπρας, χούντα είναι, θα περάσει».

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού μετά τα σχόλια για τον Θανάση Αντετοκούνμπο πριν από μερικές μέρες, όταν μέσα από την εκπομπή του είχε χρησιμοποιήσει ρατσιστικές εκφράσεις για τον παίκτη του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε σε διαδικτυακή εκπομπή, καθώς το κανάλι την έκοψε χθες από το πρόγραμμα, δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ο οπαδός του Ολυμπιακού τόνισε πως «αν η οικογένεια του Θανάση, λέω αν το θεωρεί αυτό που είπα τους θίγει ρατσιστικά, τότε τους ζητάω συγνώμη».

Στη συνέχεια ωστόσο, ο Τσουκαλάς που εμφανίστηκε και με μαύρο μπλουζάκι για τα θύματα σε Μάνδρα και Μάτι, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και κατηγόρησε την κυβέρνηση για στοχοποίηση του ιδίου και της εκπομπής του.

«Εσύ κύριε πρωθυπουργέ θα ζητήσεις συγνώμη από τα θύματα σε Μάνδρα και Μάτι; Αυτοί δεν ήταν Έλληνες; Καλά έκανες και φόρεσες τη φανέλα του Θανάση και του Γιάννη. Ένα μαύρο πουκάμισο δεν μπορούσες να φορέσεις και να πας στο Μάτι να συλλυπηθείς τις οικογένειες των θυμάτων;».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο συμπαρουσιαστής του Τάκη Τσουκαλά, ο Άκης ο οποίος είπε:

«Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα για να καταλάβετε πως λειτουργεί αυτή η φασιστική κυβέρνηση. Πιάστηκαν από μια φράση που είπε ο Τάκης. Όποιος δεν είναι μαζί τους είναι φασίστας, είναι ρατσιστής.

Ότι κάνετε να ξέρετε ότι γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον σας. Έχετε στοχοποιηθεί μόνοι σας στα μάτια του ελληνικού λαού. Σας περιμένει πως και πως στις εκλογές. Εκεί θα σας τιμωρήσουμε και δεν μιλάω μόνο για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έχει υπάρξει. Χούντα είναι θα περάσει».

Ο Τάκης Τσουκαλάς συνέχισε να εξαπολύει «βολές» κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εγώ πιο ψεύτη πρωθυπουργό δεν έχω ξαναδεί. Τι έλεγε πριν τις εκλογές και τι έλεγε μετά. Έχει ξεφτιλιστεί αυτή η κυβέρνηση».

Δείτε εδώ ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top