ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα ρίχνουμε τριαροτεσσάρες στα «θηρία»… Μάλτα-Ανδόρα-Σαν Μαρίνο και θα ανοίγουμε σαμπάνιες

Θα ρίχνουμε τριαροτεσσάρες στα «θηρία»… Μάλτα-Ανδόρα-Σαν Μαρίνο και θα ανοίγουμε σαμπάνιες

Εγώ (επιτρέψτε μου τον πρώτο ενικό) αυτό που καταλαβαίνω από τις δηλώσεις παραγόντων και άλλων ανθρώπων που εργάζονται στην ΚΟΠ, αλλά και από τις τοποθετήσεις διεθνών παικτών και Ομοσπονδιακού προπονητή, είναι το εξής:

Αν υποβιβαστούμε στο Δ΄ γκρουπ, εκεί όπου θα δίνουμε αγώνες με Μάλτα, Ανδόρα, Σαν Μαρίνο και λοιπές ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις, θα τους ρίχνουμε… τριαροτεσσάρες (εντός έδρας, γιατί εκτός «παίζεται» ακόμα και το ενδεχόμενο νίκης) και θα πανηγυρίζουμε για τα «κατορθώματα» μας.

Ρεαλιστικά ομιλούντες πάντως, ίσως να μας κάνει καλό ο ενδεχόμενος υποβιβασμός στο Nations League, από τη στιγμή που ο πήχης έχει πέσει τόσο χαμηλά, με αποτέλεσμα να χαιρόμαστε και να πανηγυρίζουμε για μία νίκη στη χάση και στη φέξη ή για μία ισοπαλία μετά… κόπων και βασάνων και (πολλές φορές) με δόση τύχης.

Αν δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, παίζοντας στο Δ΄ γκρουπ με ομάδες ίδιας περίπου ή μικρότερης δυναμικότητας από την Εθνική μας ομάδα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στο Final-4 του συγκεκριμένου γκρουπ και στη συνέχεια να παλέψουμε για ένα εισιτήριο για τα τελικά ενός Euro, που ήταν πάντα για την Κύπρο ένα… όνειρο απατηλό!

Όμως, με τέτοιους αντιπάλους που θα έχουμε, να μην περιμένουν περισσότερο κόσμο στις εξέδρες απ΄ ότι τώρα.

Όχι να του δίνεις δωρεάν εισιτήριο, αλλά να τον πληρώνεις κι από πάνω τον Κύπριο φίλαθλο/οπαδό, δεν πρόκειται να πηγαίνει γήπεδο… Εκτός κι αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει και θέλει να «σκοτώσει» την ώρα του.

Υ.Γ.: Γινόμαστε λίγο αυστηροί στην κριτική μας, επειδή πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, η οποία έχει ταλέντο για μεγαλύτερα πράγματα και αδικεί τον εαυτό της με τα αποτελέσματα που φέρνει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top