ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ νέα για Ιραόλα με διεθνή παίκτη του! – Άρχισε η… αντίστροφη μέτρηση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ νέα για Ιραόλα με διεθνή παίκτη του! – Άρχισε η… αντίστροφη μέτρηση

Στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (24/11) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα», είναι στραμμένη η προσοχή της ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να μειώσει τη διαφορά στον πόντο από τον… μόνιμο πρωταθλητή των τελευταίων ετών, επιφέροντας του παράλληλα ένα «καίριο πλήγμα», βαθμολογικό, αγωνιστικό και ψυχολογικό.

Στη σημερινή (20/11) προπόνηση, υπήρχε και ένα ευχάριστο νέο για τον Αντόνι Ιραόλα, αφού είδε τον Μάριο Αντωνιάδη να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος, κάτι που σημαίνει ότι ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση για την επιστροφή του στη δράση, προσφέροντας μία ακόμα δυνατή λύση στα μετόπισθεν.

Βέβαια, θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να βρει τα «πατήματα» του, ακόμα κι όταν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του, όμως είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη που χαροποίησε τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του διεθνή Κύπριου άσου.

Αντίθετα, ο Ντάνιελ Μοϊσόφ ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, λόγω του ότι ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο και δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ιραόλα αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, χωρίς να έχει στο μυαλό του ενδεχόμενο ροτέισιον ενόψει του αγώνα της επόμενης Πέμπτης (29/11) με αντίπαλο τη Ζυρίχη στην Ελβετία, αφού πλέον έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, μιας και εξανεμίστηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top