Απειλές πολέμου από Τουρκία: «Αν χρειαστεί η Αϊσέ θα πάει ξανά διακοπές στην Κύπρο»

Απειλές πολέμου από Τουρκία: «Αν χρειαστεί η Αϊσέ θα πάει ξανά διακοπές στην Κύπρο»

«Αν χρειαστεί η Αϊσέ θα πάει ξανά διακοπές» και η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική”, δήλωσε η ηγέτης του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός της.

Μεράλ Ακσενέρ είπε ότι δεν θα ξεχάσουν τον πρώην Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς και αυτά που έκανε, προσθέτοντας ότι δεν θα ξεχάσουν ούτε και εκείνους που έδιωξαν τον Ραούφ Ντενκτάς από την Τουρκία και στήριξαν τον Κόφι Ανάν.

Η ηγέτης του Καλού Κόμματος είπε: «Απευθύνομαι στους ιμπεριαλιστές στην ανατολική Μεσόγειο και τους συνεργάτες τους και τους λέω να μην ξεχάσουν ότι αν χρειαστεί η Αϊσέ θα πάει ξανά διακοπές και η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμένει τουρκική».

Να σημειώσουμε ότι «Η Αϊσέ θα πάει ξανά διακοπές», ήταν το σύνθημα που δόθηκε πριν την εισβολή του 1974.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE