ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέφτονται ανταλλαγή Μαρσιάλ με Πέρισιτς στη Γιουνάιτεντ!

Σκέφτονται ανταλλαγή Μαρσιάλ με Πέρισιτς στη Γιουνάιτεντ!

Με το μέλλον του Μαρσιάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στον αέρα, οι «κόκκινοι διάβολοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να προτείνουν στην Ίντερ ανταλλαγή με τον Πέρισιτς.

Το ζήτημα της ανανέωσης του Αντονί Μαρσιάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκκρεμεί. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να υπογράψουν νέο πολυετές συμβόλαιο με τον Γάλλο επιθετικό, όμως μέχρι στιγμής εκείνος δεν δείχνει ιδιαίτερη βιασύνη να δεσμευτεί. Άλλωστε, το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά αν η Γιουνάιτεντ το επιθυμεί διατηρεί οψιόν να το επεκτείνει για έναν ακόμη χρόνο.

Ωστόσο, όλη αυτή η κατάσταση φαίνεται να δημιουργεί ανησυχία στον σύλλογο, που βλέποντας τον παίκτη να μη δεσμεύεται μακροπρόθεσμα αρχίζει και εξετάζει τις εναλλακτικές του. Σύμφωνα, με τον Guardian μια σκέψη που στριφογυρίζει στο μυαλό των «μπέμπηδων» είναι να προχωρήσουν σε ανταλλαγή του Μαρσιάλ με τον Πέρισιτς.

Ο Κροάτης εξτρέμ αποτελεί τα τελευταία χρόνια διακαή πόθο του Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ από την άλλη και η Ίντερ έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για τον Μαρσιάλ. Πρόκειται για ένα σενάριο που έχει παίξει και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και μένει να φανεί αν αυτήν τη φορά θα προχωρήσει ή θα παραμείνει σενάριο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top