Ποινή κανονικής ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ που δεν ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ σε γνωστό ποδοσφαιριστή!

Ποινή κανονικής ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ που δεν ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ σε γνωστό ποδοσφαιριστή!

Ο Δανός επιθετικός είχε γρονθοκοπήσει τον άτυχο οδηγό και τελικά θα το πληρώσει με ποινή κανονικής φυλάκισης που δεν εξαγοράζεται.

Ηταν αρχές Οκτωβρίου, όταν ο Νίκλας Μπέντνερ λογομάχησε στην Κοπεγχάγη με ταξιτζή για κάποιο μικροποσό και η διαφωνία έφτασε στο σημείο ο Δανός επιθετικός να ρίξει μπουνιά στον οδηγό και να του σπάσει δόντια και σαγόνι. Τελικά η υπόθεση έφτασε μέχρι το δικαστήριο κι αυτό αποφάσισε ότι ο πρώην φορ των Αρσεναλ, Γιουβέντους, όχι μόνο θα πληρώσει 1.000 ευρώ στον ταξιτζή, αλλά θα κληθεί να περάσει και 50 μέρες στη φυλακή, ποινή που δεν εξαγοράζεται.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE