ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… μενού για την 7η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League – Ντέρμπι στη Λεμεσό

Το… μενού για την 7η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League – Ντέρμπι στη Λεμεσό

Με συναρπαστικούς αγώνες θα συνεχιστεί η ΟΠΑΠ Basket League, για την 7η της στροφή. Δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή στις 19:00.

Στην Λεμεσό ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την ΕΘΑ και στον Στρόβολο ο Κεραυνός θα φιλοξενήσει την Ε.Ν. Παραλιμνίου.

Δύο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν και το Σάββατο, στις 19:30. Η ΕΚΑ ΑΕΛ θα αγωνιστεί στην έδρα της απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, και στην CBF Arena η Ομόνοια θα κοντραριστεί απέναντι στην Πετρολίνα ΑΕΚ.

Απόλλων – ΕΘΑ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 – 19:00 – «Απόλλων» Αρένα

Σημαντικό ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 19:00 στην Λεμεσό, με τον Απόλλωνα να φιλοξενεί στο γήπεδο του την ΕΘΑ Έγκωμης.

Και οι δύο ομάδες έχουν μέχρι στιγμής δύο νίκες στο πρωτάθλημα και θέλουν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνος από την μεταξύ τους αναμέτρηση, ώστε να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Κεραυνός – Ε.Ν. Παραλιμνίου

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 – 19:00 – Στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» – Cytavision

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, Κεραυνός, υποδέχεται την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 19:00 στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας», στον Στρόβολο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, σε παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.

Οι «ερυθροκίτρινοι» μετρούν πέντε νίκες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους όπου με νίκη θα διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη η ΕΝΠ, η οποία μετράει τρεις νίκες, θα ταξιδέψει στον Στρόβολο με μοναδικό σκοπό την έκπληξη και την νίκη.

Οι «βυσσινί» έχουν αποδείξει πως και φέτος έχουν κτίσει μία δυνατή ομάδα που μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο και έχουν ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Παρασκευής.

ΕΚΑ ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 – 19:30 – Στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» – Live Streaming Alfa Sports TV

Σημαντικό ντέρμπι θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 19:30 στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming από την διαδικτυακή τηλεόραση του Alfa Sports TV και μέσα από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν αυτή την στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα, μετρώντας από τρεις νίκες. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη που θα τους φέρει πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Ομόνοια – Πετρολίνα ΑΕΚ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 – 19:30 – CBF Arena (Άγιος Δομέτιος)

Το ερχόμενο Σάββατο 24 Νοεμβρίου, η Ομόνοια θα υποδεχθεί στην CBF Arena στον Άγιο Δομέτιο την Πετρολίνα ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:30.

Οι «πράσινοι» μετρούν μέχρι στιγμής δύο νίκες στο πρωτάθλημα και έχουν αποδείξει στα μέχρι στιγμής παιχνίδια που έχουν δώσει πως πρόκειται για μία αρκετά δουλεμένη ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά σε κάθε αντίπαλο.

Από την άλλη, η Πετρολίνα ΑΕΚ που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με τέσσερις νίκες μέχρι στιγμής, είναι το φαβορί για την νίκη.

Η ομάδα της Λάρνακας καλείται να ξεπεράσει την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη, για να μπορέσει να φύγει με το διπλό από την CBF Arena.

Πηγή: basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top