ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και καταιγίδες για το τριήμερο - Οι περιοχές που θα πληγούν

Βροχές και καταιγίδες για το τριήμερο - Οι περιοχές που θα πληγούν

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Πέμπτη νύχτα (22/11), παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια, ενώ κατά τις αυγινές ώρες πιθανό να επηρεαστούν και άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και το πρωί τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (23/11), αρχικά, ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τοπικά, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό καταιγίδα. Προοδευτικά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς 3 και το απόγευμα μέχρι μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα βόρεια και δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την ίδια ημέρα το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα βόρεια και τοπικά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και νότια παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά και βόρεια παράλια.

Το Σάββατο (24/11) ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με τα φαινόμενα σταδιακά μέχρι το απόγευμα να περιορίζονται κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που την Κυριακή πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή, ενώ την Δευτέρα δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top