Ο Κύπριος άσος των γηπέδων πήρε μεταπτυχιακό – «Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κύπριος άσος των γηπέδων πήρε μεταπτυχιακό – «Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο άσος των κυπριακών γηπέδων πήρε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τεχνολογία και Ποιότητα.

Ο Κούλλης Παύλου δεν αλλάζει καριέρα, ούτε και εγκαταλείπει τα γήπεδα, αλλά εφοδιάστηκε με ένα μεταπτυχιακό από το τμήμα οικονομικών επιστημών και διοίκηση επιχειρήσεων.

Όπως έγραψε με περηφάνια ο παίκτης της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου: «Σε κάποια στιγμή της πορείας σου και στην ζωή σου θα αποτύχεις και θα χάσεις πολλά!!! Αλλά κάθε εμπειρία της αποτυχίας σου θα σε φέρνει πιο κοντά στην δική σου επιτυχία!».

Και συνέχισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook: «Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια θυσίασα και έχασα πολλά, ήταν όμως ενσυνείδητη απόφαση γιατί στο τέλος αυτής της ανηφόρας πήρα ως επιβράβευση το εισιτήριο μου για ένα αξιοπρεπείς μέλλον ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο από γνώσης και μάθηση που θα είναι το εχέγγυο και τα εφόδια μου για αυτό το νέο ξεκίνημα που κάποτε θα έρθει.

Ευχαριστώ το Open University of Cyprus – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου που μου έδωσε την ευκαιρία να αποφοίτησω από το τμήμα οικονομικών επιστημών και διοίκηση επιχειρήσεων. 
και στο μεταπτυχιακό προγραμμά Διοίκηση Τεχνολογία και Ποιότητα.»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE