ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξαφνικά στα ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ για την κάρτα οπαδού!

Ξαφνικά στα ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ για την κάρτα οπαδού!

Δηλώσεις για το πολύκροτο ζήτημα της κάρτας φιλάθλου έκανε σε εκπομπή στον Spor FM 95, o υπεύθυνος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος. 

Μεταξύ άλλων είπε, ότι η κάθε ομάδα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ζητά για το νόμο: 

«Το κάθε σωματείο πρέπει να αποφασίσει τι ακριβώς θέλει. Ακούσαμε και κάποιες θέσεις που δεν κατανοούμε πλήρως. Η ΑΕΚ έχει μια συγκεκριμένη άποψη και είναι υπέρ. Ο Απόλλωνας ζητά κατάργηση λόγω τεχνικών δυσκολιών και να μείνει ως έχει, αφού λυθούν. Πρέπει να υπάρξει μια κοινή γραμμή. Κάποιοι λένε επίσης πως η μείωση δεν είναι πολύ μεγάλη. Αυτό όμως πρέπει να το δούμε στο τέλος του χρόνου. Δεν μπορείς να το δεις τώρα».

Ήταν άμεση η απάντηση, στην ίδια εκπομπή, του υπεύθυνου τύπου της Λεμεσιανής ομάδας Φανούρη Κωνσταντίνου:

«Η θέση του Απόλλωνα είναι ξεκάθαρη, θέλουμε πλήρη κατάργηση της κάρτας ή να παραμείνει ο νόμος ως έχει. Άκουσα και τον Νεκτάριο Πετεβίνο πριν να κάνει τον συνδικαλιστή όλων των σωματείων. Δεν είναι αρμόδιος και δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τις θέσεις του Απόλλωνα. Ο Πετεβίνος θα έπρεπε να ενδιαφερθεί και για άλλα ζητήματα με τόσο σθένος, εκτός της κάρτας. Πότε ασχολήθηκε με άλλα ζητήματα; Η κατρακύλα του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι η κάρτα φιλάθλου; Ο Απόλλων έχει και προσωπικότητες και παράγοντες να εκπροσωπήσουν την ομάδα. Δεν θα ανεχθούμε από κανένα να στοχοποιεί τον Απόλλωνα. Εγώ δεν αναφέρθηκα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά στον Νεκτάριο Πετεβίνο. Ο ΑΠΟΕΛ έχει το δικαίωμα να ζητά το καλύτερο για την ομάδα του. Ο Απόλλωνας χαράσσει πολιτική μέσω του Νίκου Κίρζη και των συνεργατών του. Θα ήμαστε παρόντες στην συνάντηση της Δευτέρας». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top