Τρελαμένη με Φουρέιρα η Κύπρια δημοσιογράφος – Ανέβηκε στην σκηνή μαζί της – VIDEO

Τρελαμένη με Φουρέιρα η Κύπρια δημοσιογράφος – Ανέβηκε στην σκηνή μαζί της – VIDEO

Στην Παραμυθούπολη στην Λευκωσία εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα την Παρασκευή (23/11) και δεν μπορούσε να λείπει η Κύπρια δημοσιογράφος.

Είναι γνωστό ότι η Χριστιάνα Αντωνίου είναι μεγάλη φαν την Ελένης Φουρέιρα.

Έτσι, την Παρασκευή (23/11) δεν μπορούσε να λείπει από την εμφάνιση της εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision του 2018.

Μάλιστα, η Χριστιάνα σε κάποια στιγμή, ανέβηκε στην σκηνή, με την Ελένη Φουρέιρα να αναφέρει στον κόσμο ότι την αγαπά ιδιαίτερα!

 

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε στο Instagram:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE