ΠΑΦΟΣ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Στο Γεν. Νοσοκομείο αστυνομικοί για την κατάσταση του τραυματία

ΠΑΦΟΣ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Στο Γεν. Νοσοκομείο αστυνομικοί για την κατάσταση του τραυματία

Υπόθεση απόπειρας φόνου σε χωριό της επαρχίας Πάφου διερευνά η Αστυνομία.

Αρμόδια πηγή, ανέφερε στο ThemaOnline, ότι γύρω στις 14:30 του Σαββάτου (24/11), πρόσωπο δέχθηκε πυροβολισμό, σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Παφου, ενώ στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, για διεξαγωγή ερευνών και περισυλλογή τεκμηρίων.

Μέχρι στιγμής (16:00), η κατάσταση του τραυματία δεν είναι ξεκάθαρη καθώς το πρόσωπο που δέχθηκε τον ή τους πυροβολισμούς εξετάζεται από τους ιατρούς το Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Πάντως, στο νοσοκομείο έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας για ενημέρωση της κατάστασης του τραυματία, ενω μέλη του ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζουν τις έρευνες.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE