Στο νοσοκομείο με ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ πέντε παίκτες του μπασκετικού Παναθηναϊκού!

Στο νοσοκομείο με ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ πέντε παίκτες του μπασκετικού Παναθηναϊκού!

Σημαντικό πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, λίγες ώρες πριν η αποστολή «πετάξει» για τη Ρόδο για το αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο «Υγεία», με τις πρώτες ενδείξεις να αναφέρουν πως υποφέρουν από ιογενή γαστρεντερίτιδα.

Ο Νικ Καλάθης, ο Ντίνος Μήτογλου, ο ΝτεΣόν Τόμας, ο Τζέιμς Γκιστ και ο Ίαν Βουγιούκας, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην προπόνηση του «εξάστερου» στο ΟΑΚΑ και μάλιστα, υπάρχει σημαντικό θέμα και για την παρουσία τους στον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Κάπως έτσι δημιουργείται σημαντικό ζήτημα για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ταξιδέψει με δεκάδα για την πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, την προσφορά, την αφοσίωση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι μια υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα, μιας δύναμης που δεν λυγίζει, δεν σιωπά, δεν ξεχνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE