ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και… αποδείξεις! Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Κέρκεζ για «Αμμόχωστος»

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και… αποδείξεις! Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Κέρκεζ για «Αμμόχωστος»

Δεν τη λες και αφιλόξενη έδρα το «Αμμόχωστος» για την ΑΕΛ. Από τη σημερινή της αντίπαλο, τη Νέα Σαλαμίνα, έχει να χάσει από την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Το ζήτημα σήμερα είναι οι γαλαζοκίτρινοι να συνέλθουν, μετά την… καθαρή ήττα που δέχθηκαν στο Λεμεσιανό ντέρμπι την προηγούμενη αγωνιστική.

Βασικά καλούνται να δείξουν σφυγμό, αλλά και να αποδείξουν ότι ο εντυπωσιακός απολογισμός που είχαν στις πρώτες 8 αγωνιστικές, δεν ήταν καθόλου τυχαίος. Η ομάδα έχει μάθει φέτος να «σπάζει» έδρες, αφού είχε καταφέρει να αποδράσει με το τρίποντο από την έδρα της Ανόρθωσης, αλλά κι αυτή την ΑΕΚ. Κυνηγούν έξοδο στην Ευρώπη, το επαναλαμβάνουν με κάθε ευκαιρίες, προπονητής και παίχτες όταν δίδουν συνεντεύξεις. Για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος, είναι σημαντικό να μην «γκρεμίσει» η ομάδα τη δυναμική που έχτισε τους πρώτους δυόμισι μήνες του μαραθωνίου του πρωταθλήματος. εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Ντάνι Μπενίτεθ.

Είναι δεδομένο ότι ο Κέρκεζ θα προβεί σε ανακάτεμα της τράπουλας των επιλογών του. Ο διεθνής κίπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι Ζοσιμάρ Βοζίνια, πολύ πιθανόν να επανέλθει κάτω από το γκολπόστ. Ο Πρότσεκ, αν μείνει στον πάγκο, ξέρει ότι ο απολογισμός του ήταν πολύ ικανοποιητικός στο διάστημα που υπερασπιζόταν την εστία της ομάδας. δεξιά στην άμυνα δεν αλλάζει τον Νιλς Τεισέιρα, λογικά ούτε αριστερά τον Χρήστο Γουίλερ.

Μια αλλαγή προσώπου μάλλον θα έχουμε στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Αντρέ Τεσέιρα, πιθανότατα να έχει ως παρτενέρ τον συμπατριώτη του Ντόσσα Τζούνιορ. Αν ο Λαφράνς δεν ξεκινήσει, περισσότερο θα οφείλεται στο ότι ήλθε μόλις την Πέμπτη στην Κύπρο, «κουβαλά» και κούραση από τους αγώνες που έδωσε με την Εθνική Αιτής.

Τουλάχιστον μια αλλαγή, μάλλον θα προκύψει και στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Αν ξεκινήσει κάποιος εκ των Λεάντρο Σίλβα ή Μάρκο Αντάμοβιτς, το πιθανότερο είναι να μείνει έξω ο νεαρός Σκοπιανός Νταβόρ Ζτραφκόβσκι. Οι άλλοι δυο της μεσαίας γραμμής θα είναι πάλι οι Γκαζτανάγκα και Άλεξ Ντα Σίλβα.

Μια αλλαγή ενδεχομένως να κάνει ο Βόσνιος κόουτς και στα άκρα της επίθεσης. Αριστερά φαβορί είναι Αντρέας Μακρής, αντί του Αβραάμ που έπαιζε στη συγκεκριμένη θέση τον τελευταίο καιρό. Θα διατηρηθεί σε ρόλο δεξιού εξτρέμ ο Μανουέλ Τόρρες και ως φουνταριστός ο άλλος Ισπανός Ρούμπεν Χουράδο.

Δεν άλλαξε κάτι τις τελευταίες μέρες, για να αναμένει κανείς μαζική προσέλευση οπαδών της ΑΕΛ στο γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας. Εκτιμάται ότι θα βρεθούν δυο-τρεις το πολύ τέσσερις εκατοντάδες οπαδοί των γαλαζοκίτρινων στο πέταλο.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Στόχος η συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας»

Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Στόχος η συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας»

«Στόχος της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι να υπάρχει συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας, από το λιμάνι της Λάρνακας στη Λωρίδα της Γάζας», τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Θεόδωρος Γκότσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top