ΕΝΑΡΞΗ προετοιμασίας ενόψει των δύο αγώνων!

ΕΝΑΡΞΗ προετοιμασίας ενόψει των δύο αγώνων!

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου η Εθνική Ανδρών, ενόψει των δύο πολύ δυνατών αγώνων που θα δώσει τις επόμενες ημέρες απέναντι στην Αυστρία (2/12 στις 16:00) και Ηνωμένο Βασίλειο (3/12 στις 19:00).

Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία στην Λευκωσία, οι οποίοι εντάσσονται στο πλαίσιο της Β’ προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021.

Την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέας Μουζουρίδης, μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Σολωμό Σολωμού και Παύλο Παύλου.

Στην ομιλία του προς τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές, ο κ. Μουζουρίδης ανέφερε μεταξύ άλλων πως υπάρχει απόλυτη στήριξη προς αυτούς και το τεχνικό επιτελείο εκ μέρους της ΚΟΚ και πίστη στις δυνάμεις της Εθνικής Κύπρου.

Παράλληλα τόνισε πως παρά το γεγονός ότι οι αναμετρήσεις είναι δύσκολες και η Κύπρος θεωρείται ως το αουτσάιντερ στα δύο παιχνίδια, υπάρχει πίστη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφού η εθνική ομάδα έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορεί να πετύχει μεγάλες νίκες απέναντι σε πιο ισχυρές ομάδες.

Στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών συμμετείχαν οι εξής καλαθοσφαιριστές:
Ανδρέας Σιζόπουλος (Πετρολίνα ΑΕΚ), Αριστείδης Κορωνίδης (Κεραυνός), Βασίλης Κούνας (Πετρολίνα ΑΕΚ), Γιώργος Θεοχαρίδης (Κεραυνός), Ιάκωβος Παντελή (Πετρολίνα ΑΕΚ), Μιχάλης Κουμής (Πετρολίνα ΑΕΚ), Νίκος Στυλιανού (Κύμη), Παναγιώτης Μάρκου (Ε.Ν. Παραλιμνίου), Παύλος Σταυρινίδης (Ομόνοια), Ρομπέρτο Μαντοβάνης (Πετρολίνα ΑΕΚ), Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός), Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων), Τάιρελ Μπιγκς (Πετρολίνα ΑΕΚ), Χρίστος Λοϊζίδης (ΑΠΟΕΛ), Χριστόφορος Ραζής (Ρέθυμνο).

Δείτε πιο κάτω δηλώσεις του Ομοσπονδιακού Τεχνικού της Εθνικής Ανδρών, Λίνου Γαβριήλ, από την πρώτη προπόνηση:

 

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE