ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Άλλοθι το δυο μηνών βρέφος του...

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Άλλοθι το δυο μηνών βρέφος του...

Στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα, ισχυρίζεται πως βρέθηκε ο τρίτος συλληφθέντας για την απόπειρα δολοφονίας του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 27/11.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν κατά τη διαδικασία της Τετάρτης 28/11, οι δυο εκ των τριών υπόπτων προσπαθούσαν να μεταφέρουν τη μοτοσικλέτα από υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας σε άσπρο βαν, όταν εκείνη τη στιγμή περνούσε ο τρίτος άνδρας τυχαία, όπως ισχυρίζεται, από το σημείο.

Μαζί του ήταν και το δυο μηνών παιδί του, το οποίο μετέφερε σε καροτσάκι πηγαίνοντας να του αγοράσει γάλα, όταν συνάντησε τους δυο άνδρες σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται.

Επειδή, όπως ανέφερε, γνώριζε τον ένα εκ των δυο ανδρών, προθυμοποιήθηκε να τους βοηθήσει να βάλουν τη μοτοσικλέτα στο βαν.

Εκείνη τη στιγμή τους ανέκοψε η Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE