ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις Κεντρικές για πέντε χρόνια 35χρονος – Το παράπτωμά του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις Κεντρικές για πέντε χρόνια 35χρονος – Το παράπτωμά του

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού επέβαλε την Τετάρτη 28/11 ποινή πενταετούς φυλάκισης, σε 35χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης κατοχής, προμήθειας και χρήσης ναρκωτικών.

Η υπόθεση διερευνήθηκε από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), η οποία στις 20 Αυγούστου 2017, προχώρησε στη σύλληψη του 35χρονου.

Κατά τη συγκεκριμένη μέρα, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Ο 35χρονος προσπάθησε να αποφύγει τον ελέγχου, αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αστυνομικό όχημα και να ακινητοποιηθεί.

Ακολούθησαν έρευνες στο αυτοκίνητο και την οικία του 35χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 1730 γραμμαρίων, αριθμός κινητών τηλεφώνων, χρηματικό ποσό και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE