ΠΑΦΟΣ: Με “διπλή ταυτότητα” προσπάθησε να φύγει από Κύπρο

ΠΑΦΟΣ: Με “διπλή ταυτότητα” προσπάθησε να φύγει από Κύπρο

Στην σύλληψη 27χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χθες Τετάρτη (28/11) στο αεροδρόμιο Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας.

Η 27χρονη που κατάγεται από την Αλβανία παρουσιάστηκε χθες στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να  αναχωρήσει για το Βουκουρέστι. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε αλβανικό διαβατήριο, πέρασε από τον πρώτο έλεγχο ωστόσο αντί να μεταβεί προς την έξοδο προς το Βουκουρέστι πήγε στην έξοδο προς το Λίβερπουλ παρουσιάζοντας ελληνική ταυτότητα.

Ακολούθως η 27χρονη έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς που εργάζονται στην υπηρεσία ελέγχου διαβατηρίων του αεροδρομίου Πάφου και κλήθηκε για ανάκριση. 

Στην συνέχεια η 27χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου στις 17:35 συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα τεσσάρων σημείων απέστειλαν τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, θέτοντας τέσσερα σημεία που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και ζητώντας συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE