ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Θα περάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα στις φυλακές ο 40χρονος

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Θα περάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα στις φυλακές ο 40χρονος

Στις 20 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έναρξη της δίκης για την υπόθεση φόνου που σημειώθηκε στις 12 Νοεμβρίου και συγκλόνισε την Κύπρο.

Ενώπιον  του Μόνιμου Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκε ο 40χρονος Giorgi Baratashvili που παραδέχθηκε ότι σκότωσε την Γιαννούλα Χατζηγιάννη. Η πρώτη συνεδρία ορίστηκε για τις 20 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Γεωργιανός θα παραμείνει ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την έναρξη της δίκης. 

Θυμίζουμε ότι ο 40χρονος, αρχικά αρνείτο κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, ωστόσο λόγω των συντριπτικών στοιχείων εναντίον του, ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα σε θεληματική του κατάθεση.

Λόγω της παραδοχής του, η υπόθεση πλέον θεωρείται εξιχνιασθείσα. Να σημειωθεί ότι ο Γεωργιανός, μετά την παραδοχή του προχώρησε και σε υπόδειξη σκηνών στους ανακριτές.

Επιπλέον αναγνωρίστηκε ως ο δράστης από την γυναίκα που ήταν στο όχημα μαζί με την άτυχη Γιαννούλα, λίγο πριν διαπραχθεί το έγκλημα και από την οικιακή βοηθό που ήταν αυτόπτης μάρτυρας. 

Ο Γεωργιανός βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, όπως αυτή του φόνου εκ προμελέτης, η οποία επισύρει ποινή ισόβιας κάθειρξης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE