Η επόμενη μέρα στο ΣΙΓΜΑ μετά τον on air καυγά της Ευριπίδου και της Τζώρτζιας

Η επόμενη μέρα στο ΣΙΓΜΑ μετά τον on air καυγά της Ευριπίδου και της Τζώρτζιας

Οι ψίθυροι στους διαδρόμους του καναλιού του Παρισσινού κάνουν σενάρια, η πραγματικότητα όμως είναι απλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline ο on air τσακωμός της Τζώρτζιας Παναγή και της Κωνσταντίνας Ευριπίδου δεν πέρασε στο ντούκου.

Ούτως ή άλλως η έκταση που έλαβε ο καυγάς στο 'Όλα Καλά' δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τους ιθύνοντες στο ΣΙΓΜΑ. 

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν από το φιλί του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο κοριτσάκι του που προκάλεσε αντιδράσεις ανά το παγκόσμιο.

Σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα είχαν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Τζώρτζια Παναγή με ατάκες του τύπου 'Έχεις περάσει την γραμμή', 'Δεν θα σε αφήσω να τελειώσεις', Έλεος' να μεταμορφώνονται σε αντικρουόμενα πυρά.  

Ωστόσο, οι προσωπικές διαφωνίες και οι διενέξεις on air δεν είναι κάτι στο οποίο δίνουν βάση και ιδιαίτερη σημασία στο ΣΙΓΜΑ, αφού θεωρούν ότι ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του άποψη και σε μια live εκπομπή είναι οι διαφωνίες είναι αναπόφευκτες .   

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE