ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αναφορά στον 15χρονο γιο του ζεύγους – Το DNA στο σπαθί και τα παπούτσια στο οικόπεδο

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αναφορά στον 15χρονο γιο του ζεύγους – Το DNA στο σπαθί και τα παπούτσια στο οικόπεδο

Συνεχίζεται την Παρασκευή (30/11) ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου η κατάθεση μαρτύρων για την πολύκροτη υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο.

Ο Λοχίας Σάββας Σιαμούτης, ο οποίος συνεχίζει την κατάθεσή του ενώπιον δικαστηρίου, ανάφερε ότι ο Λοΐζος Τζιωνής είχε αναφέρει στους ανακριτές ότι ο 15χρονος γιος του ζεύγους τον αναγνώρισε ως το πρόσωπο που ήταν στο σπίτι και τον «άρπαξε» για να τον πάρει στην αποθήκη και να τον κλειδώσει.

Όπως είπε ο κ. Σιαμούτης: «Ο Τζιωνής συνάντησε τον 15χρονο στο δωμάτιό του και του είπε ‘σκότωσα τους γονείς σου’».

Ο Τζιωνής είπε στους ανακριτές: «Ένιωσα ότι ο 15χρονος με αναγνώρισε». Όταν ρωτήθηκε με ποιο τρόπο, αυτός είπε: «Είδα τον στα μάτια».

Σύμφωνα με τον Λοχία Σιαμούτη, αστυνομικός γνώριζε οικογενειακώς τον Τζιωνή και τον ρώτησε: «Πώς γίνεται τα παπούτσια σου να βρέθηκαν στο οικόπεδο;». Ο 33χρονος απάντησε ότι τα τοποθέτησε εκεί ο ένας εκ των δύο αδελφών που υπέδειξε ως δράστες στο πρώτο σενάριο που έδωσε στις αρχές. «Για να με μπλέξει» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σιαμούτης ανάφερε ότι σύμφωνα με εξετάσεις του ΥΠΕΓΕ ο δράστης κυκλοφορούσε στο σπίτι με κοντές κάλτσες, ενώ για το σπαθί τύπου σαμουράι είπε ότι η εξέταση DNA συνέδεσε τον Τζιωνή.

Γεωργία Παππούτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top