ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Έξαλλος ιδιοκτήτης κατοικίας – Του το άφησαν σε άθλια κατάσταση οι ενοικιαστές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έξαλλος ιδιοκτήτης κατοικίας – Του το άφησαν σε άθλια κατάσταση οι ενοικιαστές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τους νοίκιασε κατοικία του σε χαμηλή τιμή, για να τους βοηθήσει, ωστόσο όταν βγήκαν απ’ αυτό, του το άφησαν σε κακή κατάσταση.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, στις οποίες φαίνεται η - πραγματικά - κακή κατάσταση που αφέθηκε από τους τελευταίους ενοικιαστές.

Τρίχες (σ.σ. μάλλον από κατοικίδιο) μέχρι και στις σκάλες του σπιτιού, σκόνες στα έπιπλα, λερωμένοι νεροχύτες, λεκέδες στα πατώματα, στον καναπέ και στο στρώμα του κρεβατιού, και άλλα πολλά.

Σύμφωνα με όσα ανάφερε σε καταγγελία του στο ThemaOnline o ιδιοκτήτης του σπιτιού, αποφάσισε να νοικιάσει το σπίτι του σε χαμηλή τιμή, σε δύο νέα παιδιά για να τους βοηθήσει να ξεκινήσουν την ζωή τους και να «κτίσουν» την οικογένειά τους.

Όμως, πλέον φαίνεται να το μετάνιωσε και να έχει μεγάλα παράπονα απ’ αυτούς για την κατάσταση που άφησαν το σπίτι.

Πιο κάτω φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top