ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε για τον επόμενο αγώνα αλλά και για το κεφάλαιο Άιντραχτ!

Μίλησε για τον επόμενο αγώνα αλλά και για το κεφάλαιο Άιντραχτ!

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας U17, Γιώργος Ποντικός, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά:

»Συνέχεια στις νίκες και στην βαθμολογική της άνοδο θέλει να δώσει αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας, σε μια αναμέτρηση όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Άχνας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο ακραίος επιθετικός της ομάδας, Γιώργος Ποντικός.

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή αύριο και να ακολουθήσουμε της οδηγίες του προπονητή μας. Είναι σημαντικοί οι βαθμοί που απέμειναν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερους. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο φτάνει να είμαστε ταπεινοί. Είναι γεγονός πως δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα όμως τελευταία τα πάμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό».

Όσο αφορά το νέο κεφάλαιο που ανοίγει την καριέρα του τον προσεχή Ιανουάριο αφού πήρε μεταγραφή για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ανέφερε: «Νιώθω πολύ ωραία που θα ζήσω αυτή την εμπειρία. Πιστεύω θα με βοηθήσει να βελτιωθώ τόσο στο αγωνιστικό, όσο και ευρύτερα. Επίσης, νομίζω πως θα μου προσφέρει προοπτικές για να μπορέσω να υλοποιήσω τους στόχους που έχω θέσει».

Ο εντός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 κόντρα στον Εθνικό Άχνας θα γίνει αύριο στις 12:00, στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top