Δεν θα πιστεύετε ποιο πρόσωπο της κυπριακής τηλεόρασης εισβάλλει στην «Μουρμούρα»

Δεν θα πιστεύετε ποιο πρόσωπο της κυπριακής τηλεόρασης εισβάλλει στην «Μουρμούρα»

Ρόλο έκπληξη ετοιμάζουν στη πετυχήμενη σειρά του Alpha.

Η Εθνική μας ψυχολόγος ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην «Μουρμούρα», ο λόγος για την Θέκλα Πετρίδου.

Σύμφωνα με το περιοδικό «ΤV MANIA», η γνωστή ψυχολόγος και παρουσιάστρια εισβάλει στη σειρά μετά από πρόταση της Χριστιάνας Αρτεμίου.

Όσο αφορά το ρόλο της, θα είναι έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα στο κυπριακό ζευγάρι για να αναζωπυρώσουν τον έρωτα τους.

Μάλιστα σε δηλώσεις τις η Θέκλα Πετρίδου είπε: «Μου έκανε την πρόταση η Χριστιάνα, αποδέχθηκα και τώρα αναμένω να μου στείλει το σενάριο για το "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE