Καλούνται σε απολογία αστυνομικοί για την υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου

Καλούνται σε απολογία αστυνομικοί για την υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου

Κλήσεις σε απολογία έλαβαν από τον 23ο τακτικό ανακριτή για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου οι αστυνομικοί που εμφανίζονται στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει να περνούν χειροπέδες στον 33χρονο ακτιβιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας iEfimerida.gr οι αστυνομικοί καλούνται να εμφανιστούν την προσεχή Δευτέρα (3/12) ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν και να δώσουν εξηγήσεις για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Στο μεταξύ, η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, δια των συνηγόρων της, κατέθεσε, την Παρασκευή (30/11) αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από θανατηφόρα σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Το αίτημα της οικογένειας στηρίζεται στην ιατροδικαστική έκθεση και το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας αλλά και στο βιντεοληπτικό υλικό όπου φαίνονται οι κατηγορούμενοι να σπάνε το πάνω μέρος της τζαμαρίας και στη συνέχεια και το κάτω.

Μετά καταφέρουν χτυπήματα στον Ζακ, τα οποία σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση έχουν ως συνέπεια τον θάνατο του.

Απο iΕfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE