ΔΕΝ χαμπαριάζει ο Σωφρόνης, αλλά πλέον είναι… (και) σοφότερος

ΔΕΝ χαμπαριάζει ο Σωφρόνης, αλλά πλέον είναι… (και) σοφότερος

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, έχει αποδείξει πως δεν… χαμπαριάζει, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος της ομάδας του, είτε για το Κυπριακό πρωτάθλημα, είτε για το Γιουρόπα Λιγκ, όμως περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δουμε πως θα παρατάξει την ομάδα του στο αυριανό ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Αν δηλαδή παίξει επιθετικά, όπως έκανε πέρσι και στα δύο παιχνίδια στο ΓΣΠ, όπου στο ένα διέσυρε τον αντίπαλο με 0-4 και στα πλέι-οφ ηττήθηκε με 2-1 στο κρισιμότερο ματς της σεζόν (παρότι προηγήθηκε νωρίς στο σκορ και τον βόλευε ακόμα και η ισοπαλία), ή θα επιλέξει μία κάπως πιο συντηρητική για τα δικά του δεδομένα τακτική, με μοναδικό στόχο φυσικά τη νίκη, έστω και με… «μισό» μηδέν.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE