ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΑΤΣΑΡΑ στο Μακάρειο και η… «μπίλια» στο πράσινο! – Τεράστια νίκη με ανατροπή

ΜΑΤΣΑΡΑ στο Μακάρειο και η… «μπίλια» στο πράσινο! – Τεράστια νίκη με ανατροπή

Τεράστια νίκη με 3-2 επί της Πάφου σε ένα «χορταστικό» ματς, πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής (02/12) στο Μακάρειο η Δόξα Κατωκοπιάς, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta!

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Κατωκοπιάς ανέβηκε στους 14 πόντους και προσπέρασε Ομόνοια και Ανόρθωση (σσ. αγωνίζεται απόψε κόντρα στον Ερμή) στη βαθμολογία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους οκτώ βαθμούς.

Δύο γκολ για τη Δόξα που προηγήθηκε με 1-0 και έχανε με 1-2, σημείωσε ο Σαντίκ (και τα δύο με πέναλτι!) και ένα ο Παβλόφ, ενώ για την Πάφο σκόραραν οι Ράσιτς και Ανγκούλο (με πέναλτι).

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Πάφος μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 20λεπτο, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κουλς (5΄) και Ζάντερ (9΄).

Η Δόξα ήταν ασύνδετη επιθετικά και έψαχνε τα «πατήματα» της, όμως μετά το 20ο λεπτό ισορρόπησε και αφού είχε μία καλή στιγμή με τον Σαντίκ στο 23΄, άνοιξε το σκορ στο 26΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι (σσ. για χέρι του Φόλπρεχτ) του ίδιου παίκτη!

Η Πάφος όμως όχι μόνο δεν επηρεάστηκε από το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 29΄ με κεφαλιά-«οβίδα» του Ράσιτς κι ενώ, ένα λεπτό νωρίτερα, ο Γκρεμσλ έκανε εκπληκτική επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ του Ανγκούλο!

Το ματς στη συνέχεια απέκτησε γρήγορο ρυθμό, με τη μπάλα σε κάποιες στιγμές να… ανεβοκατεβαίνει και την Πάφο να φτάνει μία ανάσα από την ολική ανατροπή στο 31΄, όταν ο Γκρεμσλ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ράσιτς!

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με το σουτ του Ζατλ στο 38΄, το οποίο απέκρουσε ο Μολ, με τους δύο «μονομάχους» να έχουν επιθετικές διαθέσεις, πάθος και πείσμα για το δεύτερο γκολ σε ένα ανοιχτό ματς για κάθε αποτέλεσμα.

Περισσότερα σε λίγο…

Κίτρινες: Μιτρέα (21΄) / Χολτ (25΄).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Κατωκοπιάς (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μιτρέα, Νελσίνιο, Ευσταθίου (55΄ Παβλόφ), Μουκτάρης, Κάρλος (84΄ Χατζηβασίλης), Μπόλιεβιτς (12΄ Τίνκου), Σαντίκ, Ασαμόα, Ζατλ.

Πάφος FC (Κόπιτς): Μολ, Χολτ (82΄ Τσούκουντ), Ντέμεκ, Μπάγκαρντ, Σιρόκ, Ζίβουλιτς, Κουλς (78΄ Πολίτσι), Φόλπρεχτ, Ράσιτς, Ανγκούλο, Ζάντερ (68΄ Φιλιώτης).

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Νικήτα Στέλιος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
4ος Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top