ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρεται να τους έσπασε δόντια και χέρι ο αστυνομικός- Εξετάζεται η εκδοχή του 34χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρεται να τους έσπασε δόντια και χέρι ο αστυνομικός- Εξετάζεται η εκδοχή του 34χρονου

Τη δική του εκδοχή, έδωσε στις Αρχές που εξετάζουν υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, ο 34χρονος Αστυνομικός που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου (1/12) και τέθηκε υπό διήμερη κράτηση, το πρωί της Κυριακής (2/12) μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Μιλώντας στο ThemaOnline το πρωί της Δευτέρας (3/12), ο Βοηθός Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, τόνισε ότι η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση κανονικά, αφού εξετάζεται υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κατά του μέλους του Σώματος.

Όσον αφορά τα τραύματα τω δύο παραπονουμένων, ο ένας φέρει κάταγμα στο χέρι, στο 5ο μετατάρσιο συγκεκριμένα, ενώ ο δεύτερος έχει απωλέσει αριθμό δοντιών, ενώ στον αστυνομικό που φέρεται να χτύπησε τους πολίτες, δεν εντοπίστηκε οπουδήποτε τραύμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε αστυνομικό για επίθεση σε πολίτες - Ένιωσε αδιαθεσία μετά τη σύλληψη του

Έτσι λοιπόν, η Αστυνομία έχει ενώπιων της τα όσα κατάγγειλαν οι δύο πολίτες, την κατάσταση των τραυμάτων τους όπως διαπιστώθηκαν από τους ιατρούς που τους εξέτασαν, αλλά και την εκδοχή του Αστυνομικού.

Υπενθυμίζουμε ότι, τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/12), Ο 34χρονος ο οποίος πριν τεθεί σε διαθεσιμότητα, υπηρετούσε σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Λεμεσού ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο που, σύμφωνα με την καταγγελία, πέρασε κόκκινο σε φώτα τροχαίας και παραλίγο να συγκρουστεί με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Οι επιβαίνοντες στο δεύτερο αυτοκίνητο αντέδρασαν στην επικίνδυνη οδήγηση του άλλου οδηγού, οπότε υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τους. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο αστυνομικός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και γρονθοκόπησε τους δύο από τους τέσσερις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, τραυματίζοντας τους.

Χρίστος Ζήνωνος 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top